Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Innholdsprodusent - iBok.no

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Er du en skapende sjel med passion for kreativ innholdsproduksjon?

iBok.no er Norges største markedsplass for kjøp og salg av brukte pensumbøker på nett, og driftes utelukkende av frivillige Trondheimsstudenter.
Vi ser etter deg som er kreativ og idérik når det kommer til å produsere innhold, i form av både bilder, film, lyd og tekst. Du vil samarbeide tett med sosiale-medier ansvarlig og grafisk designer, samt resten av markedsteamet.
Dine hovedoppgaver vil være å produsere innhold til våre sosiale medie-plattformer, og andre steder der iBok er synlig. Tidligere erfaring med bruk av relevant utstyr og redigeringsprogram er ønskelig, men ikke ett krav. Du vil selvfølgelig få opplæring!

Som gjengmedlem i Studentmediene vil du bli en del av en sosial, god og engasjert gjeng, hvor du vil få bli med på blant annet hytteturer hvert semester, temafester, galla, middagskvelder og andre sosiale sammenkomster!

Vervene gir gjengoblat og tilgang på Studentersamfundet. Forventet arbeidsmengde er omtrent 8 timer i uken.
Søk i dag! Alle som søker blir kalt inn til intervju. Har du spørsmål om stillingen, ikke nøl med å ta kontakt med markedssjef Mari Ryen (markedssjef-ibok@studentmediene.no).

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler