Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Radiojournalist -Underholdning

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Bli radioprater hos et av de fantastiske radioprogrammene til Radio Revolt!

Følgende program i radio underholdning har opptak. OBS! Det er ikke mulig å søke på andre programmer i underholdning

Lytt på nytt

Radio Revolts nyhetsprogram! Her prater vi om alt som rører seg mellom Møllenberg og verdenspolitikken. Er vennene dine lei av at du alltid snakker om politikk på fest? Bli med i gjengen som aldri går lei! Her vil du få muligheten til å sette deg inn i diverse saker og formidle det over radio. Gjerne med et humoristisk syn! Hos oss får du muligheten å drive din helt egne propagandamaskin! Er du glad i Arendalsuka og/eller shots? Søk da vel!

Hvem i all verden

Hva har historie, fuck-marry-kill og deg til felles? Jo, det er Hvem i all verden! Én dag i uken skal du og de andre i programmet ditt ta for seg tre historiske eller temaspesifikke personer, før dere nettopp skal bli enige om hvem som skal føkkes, gifte seg med og bli drept. Her vil du få muligheten til å både brife med kjente og mindre kjent fakta om alt og ingenting, i tillegg til masse humor og kreativ utfoldelse. Vi ser etter deg som er idérik, glad i å prate, sosial og ikke minst morsom. Det kreves ingen radiotekniske forkunnskaper, kun en vilje til å lære. Men det krever at du er villig til å bruke tid på prosjektet. Tilbake for strevet vil du få masse nye ferdigheter, ditt eget radioprogram, og nye venner:)

Presiser i din søknad hvilket program du ønsker å være med i.

Ved spørsmål angående stillingene, kontakt Underholdningsprodusent på underholdningsprodusent@studentmediene.no

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler